Стана тя, каквато стана!

Случвало ли ти се е да си леко и мъничко объркан, даже малко повече? Малко повече от това да си мъничко, да знаеш, че е повече, а дори да не искаш да си признаеш? Случвало ли ти се е да си някъде там и да си пак "някъде там" със същите хора, с нови такива, но да си толкова далече от там, където дори си искал да си? А дали ти се случва често да няма какво да кажеш? Да се чувстваш глупаво, защото не си казал всичко или пък си казал нещо, което не си искал да кажеш, не си искал да си признаеш, но вече се знае. А случвало ли ти се е мълчанието да е най-големия ти враг, а ти да се чувстваш, че искаш да говориш, но да те е страх да кажеш, каквото и да било, само защото вече си казал нещо и не знаеш как ще те възприемат след всичко което е излязло от устата ти...а това всичко да е толкова мъничко, а теб толкова да ти тежи? Случвало ли ти се е думите да горчат, а когато започнеш да ги изричаш да съжаляваш, че вече си започнал? Случвало ли ти се е да те е страх, да виждаш, че всичко отива по дяволите и в същото време да не искаш всичко така да приключва.. да останеш недоразбран?
Но имам други въпроси към теб, а те са много и много, но вече има ли смисъл? В края на крайщата говориш много, а нищо не казваш или мълчиш, защото не искаш да кажеш още глупости? Но да не те измъчвам повече, драги ми читателю, просто ще продължа... а ти можеш да спреш, защото ако не ти се е случвало винаги може да ти се случи, но после ти ще трябва да питаш дали ти се е случвало?!
Обичам да съм с хората заради самите хора, не заради думите им, не заради действията им, а заради самите тях, заради това, което са! Трудно е да бъдеш с хората, когато те градят грешно впечатление за теб или поне градят от това, което ти си им показал, нали? Но не можеш да се сърдиш на никого, сам си си виновен! Трудно е когато искаш да си с някого, просто да бъдеш с някого, а този някой мисли, че искаш да си с него заради...не знам ... трудно е да се обясни дори на думи нещо, което дори не е показано с действия... Смесят ли се чувства, има ли контакт, тела, приятелство, кажем ли си всичко неизказано, не кажем ли всичко, което трябва да се каже, прехвръкне ли искрица дори в едната посока... става трудно и болезнено или най-малкото недоразбрано и плахо, непълно и някак кухо. И да продължим в този ред на мисли, ако все още четеш, то тогава искам да те питам възприемаш ли всичко що се яде като храна? Винаги ли когато искаш да си с някого на него му изглежда, че ти просто искаш да си легнеш с него? Винаги ли оставяш така на самотек нещата, винаги ли искаш да се разочароваш, а винаги ли така ще бъде? Не искаш ли вече да промениш нещо, нещо в себе си, нещо в другите... не искаш ли да промениш досегашната заблуда, не желаеш ли поне мъничко да бъдеш разбран, да не си "това", а просто да си някого за някой... някой, който е толкова специален, колкото си ти за него?
Винаги ли живота е толкова хубав, че все да трябва да му се оправдаваш и доказваш или е прекалено късно да го сториш, а кога е късно и за какво?

въх, това не беше за тук!
Трябваше просто да разкажа колко хубаво се разходих в "прохладната гора", как Благоевград стана един от любимите ми градове, колко земно и уютно ми се видя в Пиано бар-а там, как тъкмо започна да ми харесва JimBeam-а и трябваше да се откажа от него, а Рилския манастир щеше да бъде изключително фотогеничен, ако бях стигнал някак си и до него ;) ...а котки има навсякъдееееееее :):):) мациииии-и-и-и-и
Въпреки всичко се забавлявах и ДА, ще ми липсва! Вече не ми се ходи и на Depeche Mode на концерта в понеделник, за който имам вече билет, искаше ми се Faithless да бяха на тяхно място ;)



И последно в случай, че наистина си голям инат и изчете всичко до тук искам последно да споделя една гениална мисъл с целия свят, а тя е:

"Мъжете играят играта, жените знаят резултата." - лесно е, когато знаеш резултата, от къде знаеш, че аз мога да играя...

Дали не обърках всичко в тази игра, дали не обърках правилата? Дано не съм, дано!



не пия нищо, а май трябва...
лека нощ и слънчев ден!

п.с: вземи се заслушай в текста поне на последната песен If lovin' you is wrong...
I don't wanna be right.