TOP 5 на "най-хубавите" пожелания за 8-ми Март!


Пожеланията за 8 март могат да бъдат много дразнещи понякога

8 март е най-нежният празник, но може да ви донесе освен хубави емоции, и много разочарования. Неподходящите и дори дразнещи послания за Деня на жената могат да ви изнервят и да съсипят празника ви. Затова, мъже, бъдете внимателни с поздравленията за 8 март!

“Мила моя, тиквичке! Бъди все така сладка и пухкава! Не спирай да ми готвиш вкусни манджи и да ми переш мръсните чорапи! Твой прасчо” – просто забравете за милите обръщения като “тиквичке”, “тортичке”, “патенце” и тем подобни бели птици.

“Ти си най-красивата жена, която познавам! Не спирай да ме очароваш всеки ден!” – ако дамата, към която отправяте това послание, е затормозена, уморена и стресирана майка на две врякащи деца, тя ще се почувства жалка, смешна и изхабена. Ще си даде сметка колко се е изоставила и когато се погледне в огледалото, няма да види вашата “най-красива жена” и това ще я довърши.


“Бъди добра съпруга и още по-добра майка” – всяка жена ще си помисли, че се е провалила тотално като майка и съпруга. Щом това й пожелавате, означава, че нещо не е наред. Младите майки са особено докачливи на тази тема.

“Намирай повече време за мен и не забравяй, че си жена през цялата година!” – романтичното ви усещане яко се е изпарило, щом казвате това навръх 8 март. Повярвайте, тя прави всичко по силите си, за да ви угоди, но не винаги се получава.

“Честит празник! Бъди жива и здрава!” – е, от това по-тъпо клише няма! Да, вярно е че да си здрав е най-важното, но поне днес проявете повече фантазия и измислете нещо по-оригинално или поне добавете още няколко неща към пожеланието си.