The Longest Music Video Clip Ever

Съвсем случайно и ненадейно попаднах на един изключително приятен, галещ ухото и глезещ окото музикален видеоклип в YouTube! Всъщност не беше и толкова случайно пападането му пред очите ми, тъй като моя добър приятел Никола ми го изтипоса на стената във Facebook, а дори ме беше предупредил преди да го чекирам, но съвсем случайно реших да проверя за какво иде реч точно днес и се загледах. Ти остави, че се загледах, ами се и залисах, в смисъл заслушах доста дълбоко в новаторския подход за съчетание на funky, goove, jazzy, hip-hop и housey елементи. Впечатление ми направи това, че постоянно нещо се случва, все някой е в движение и забавление, съчетани са адски положителни страни от живота, като например спорта, любовта, пътуването, танците, разходките, приятелите, музиката, питиетата, домашните любимци, плодовете, партитата, романтиката, красивите мигове... изобщо все положителните страни на нашия живот и всичко това съчетано с приятна музика, както и да не забравяме факта, че това е може би най-дългия музикален видеоклип правен някога!
Много се радвам, че успях да изгледам това клипче и сега предоставям възможността и на теб да му се насладиш, като прикрепям и леко прималоумните ми коментари от фейса. Поздрави and enjoy it!

Вие харесвате това.
"deamn 0_o
няма такъв клип,няма такава музика просто!!!
14-tata minutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kurtiiiiiiiiiiiiii
maliii toia na 17tata mnogo naduhan :)
ahahahaah 30:00 iskam i azzzzzzzzzzzzz
35.47 toia kara tochno kato men :)
a s parcheto na 36-tata minuta hodih do Lunata i se varnah,ei taka v obednata pochivka ;)
hihihhuhuhuhu a kraia e unicatium, vsichki sa tam i se zabavliavat, daje i otkachalkata ot 17tata minuta... a nai-malko ochakvah s tova parche da zavarshi klipa. Prosto unique :)"