...и замериса на море!

ПФУУУУУУУ, не е ли време?

Не е ли време да се въоръжим с онзи оптимизъм, който ни предлага лятото, онази наслада от заслужената почивка, от емоционалното освобождаване, загърбване на проблемите, напрежението... Нека бъде лятоооооооо! Обичам го това море и това си е! Искам още днес да сложим джапанките, хавлиите и летните дрешки и джъмп в колата, даже от самия път не се стряскам, защото знам, че и той крие своето очарование и ни зарежда с вълнение от предстоящите дни. Остава по-малко от месец до предвиденото разнообразие, а вече не ми се чака! Искам още сега да се заредя с положителни емоции и настроение, а като пристигна да усетя пясъка под краката си, нежния полъх на вятъра и шумът на вълните.
Нямам търпение и вечерта да се разходим по празния плаж под залязващото слънце, да хапнем рибка в някое морско ресторантче и да завършим вечерта под звуците на приятна музика в някой открит бар със свежо и леко коктейлче (х3). Сутринта пък като станем, нямам нищо против да се засиля ииииии....... цоп във водата, после под чадърче сладолед на клечка, ментичка с много лед и мляко, абе все нормални и мечтани нещица. И така като си мечтая се замислям - Какво му трябва на човека, за да е щастлив?

Ей го на, на мен сега ми трябва само това мъничко и толкова значимо нещо...любовта на моята половинка и мириса на море през лятото!

I'm seeing ghosts in everything