СакъЗ!

И понеже напоследък свободното време е кът, ама един такъв мъничък, умален, че даже и микроскопичен кътец, малко-мъничко прозорче, което имам време да отворя... почти никога... и взех съдбоносно решение - днес ще е деня, това ще е вечерта, в която ще драсна два реда в така любимия ми блогЕЦ. Тъкмо си взех студен душ, кой знае защо точно студен, при условие, че в последните ден-два температурите навън не са кой знае колко високи за сезона, че дори и сега седейки пред компаТА само по боксеРИ, слушащ олд скуул хаусЕЦ - http://listen.di.fm/public3/oldschoolhouse.pls , успя да се прокрадне мъничко време измежду музикалните семпли за блогиране. Съобразявайки се именно с така ценното ми и наистина ограничено свободно време ще бъда кратък... или както обичам да казвам ... deep from my soul...
Напоследък, освен с многото ангажименти, работа и ей такива уж нормални ежедневии ме е налегнал и ужасен каръчЕЦ. Мамка му и коцуз! Мразя да изпадам в черните дупки на живота. Понякога това не са само дупки, а направо са си коджа ми ти големи ями, от които вадене няма... Пази Боже, всекиму! Направо взех да се шашкам, че са ми направили някаква черна дупчеста магия, ама от тия силните, злите, че чак всепоглъщащи. А е лято...уж... обичам лятото...точно тогава се чувствам добре, съживява се позаспалото ми настроение от гадната зима, емоциите ми се увеличават, настройвам се положително за хубавите предстоящи моменти... Но какво стана сега и аз не знам, направо дивотия след проклетия... и така редуват се двете едно след друго до безкрай, само от време се прескачат и с невървеж. Ще се избавя ли скоро от тия злокоби? Какво става, дявол да го вземе?! То не беше безработица, то не беше безпаричие, то не бяха непредвидени разходи, ремонти на автомобили, гадни хора, тъпи квартири, кофти моменти, болници, разправии, кавги, социални виртуални мрежи до откат и домошен арест пред ТВ-то... че за капак на всичко и катастрофи.
с цел подсилване на описанието използвам мн.число, което съвсем да не се разбира, че всичко е било по 10 пъти, но има и такива, които се преповториха...
Малко се отчаях от първата половина на тази 2010год., че и след това... а какви пожелания и очаквания имах преди това... Абе сега се замислих да не са ме оручасали още в края на миналата година нещо за цялата 2010-та и сега да ме държи още 5 месеца, А?
Ако е така, МОЛЯ направилия го да си ми върне КЪСМЕТА, ПЪЛНОТО ЩАСТИЕ, БЕЗХАБЕРИЕТО, СПОКОЙСТВИЕТО... и като компенсация за всичко бих поискал малко ПАРИ!
Бъди така добър и си признай или ако поне не си признаеш - оправи задължително нещата, искам всичко да дойде на мястото си, така, както преди, защото ми писна точно заради теб и твоето злокобно заклинание аз да съм потърпевшия... А ако има и някой който се чувства съпричастен по един или друг начин или пък има голямо сърце и просто иска да помогне с каквото може (няколко стотин лева, но и по-малки суми не отказвам) нека се свърже с мен и ще му предоставя с най-голямо удоволствие номера на разплащателната си сметка. Благодаря предварително! С настоящите си излияния приемам, че е прочетено от точния човекЪ отговорен за съпътстващите ме несполуки или поне от човек, който ще ми помогне и ще ме отърве от тях. Отказ не приемам и смятам въпроса за приключен! ЩАСТИЕ очаквам те, още утре щом отворя очи - обещавам да се усмихна широко и да приема старата си съдба на много щастлив човек, без проблеми и ядове! СакЪЗ!
И понеже казах, че ще съм кратък пускам ти една специална песнА и лягам да спя... задължително щастлив и с усмивка, може пък щастиеТО да ме е изпреварило в леглото :)



Весела Нова СедмиЦА!