Stan Kolev @ K Street Lounge

Ами какво да кажа... отново беше едно великолепно парти на нашето момче :) Доста добро представяне, поне според мен в така приятното lounge place. Имах отново възможност да си поговоря с българския DJ, който пък дори беше с тениска надпис BULGARIA, направихме си няколко снимки, както и си имам подарък от него - новото му CD "Emotional Content", само забравих да си взема автограф. Доста добро парти отново, доста приятни и мили хора, готина музика и страхотни коктейли... какво повече му трябва на човек в петъчната вечер излязъл да се позабавлява?!









среднощна музичка

Ох минава 3 а.м. и аз още не съм в леглото. Тъкмо да се наканя и звучи това, страхотно парче, което винаги ме връща там, където бях истински щастлив, там където ще съм след по-малко от месец, там където се надявам да се сбъднат всичките ми мечти, а те ще се сбъднат, защото няма по-любимо място за мен от Родината!
То не беше носталгия, не беше мъка, странстване и обикаляне по широкия свят... е ей го на, взех се в ръце, май ще опитам! Благодаря на всички за подкрепата, на това, че бяхте до мен в трудните моменти, на това, че с много от вас въпреки голямото разстояние винаги намирахме общ език и си бяхме нужни, благодаря и на тези, които имаха сили да ме изтърпят с престоя ми наоколо, абе изобщо БЛАГОДАРЯ, че ви има! Поздравявам всички ви с именно това, което чух съвсем случайно по радиото току що и ме накара да се замечтая отново със широка усмивка на лицето. То ми напомни за мястото от където тръгнах и всичко започна ...ъъъ лонг тайм аго!

batzeto is famous ;)

Както се разбра по-рано от блогът ми, бях споделил впечатленията си от посещението на едно парти с гост DJ Stan Kolev в америкаснкия столичен клуб Ibiza. Както аз, така и присъстващите нарекохме това парти просто "БГ парти" не случайно, а поради факта, че Стан Колев е всъщност български DJ и продуцент, пребоваващ в страната, но посещаващ и Балканската ни общност на изток. Той е един от големите имена, който успява да наложи стилът си както на родна земя, така и да бъде харесван и зад граница. Още си спомням как преди години, Краси - моя добра приятелка ми наду главата с негова продукция и винаги когато бях на кратка визита в тях не пропускаше да ми пусне някой негов сет, а на мен това разбира се ми харесваше. Дори като и показах снимките от последното парти, както и видео-то, тя определено имаше за какво да завижда. Моето видео или по-скоро част от него е повода да напиша и тази си публикация. Става въпрос за това, че преди няколко дни с мен се свърза една приятна дама от представителството на Blush Tonic Music Group, Стефания която беше видяла мои клипове от върпосното "БГ парти" в YouTube и доста любезно ме помоли за съдействие те да бъдат използвани за направата на кратък промо клип на DJ Stan Kolev. Разбира се няма как да откажа такава молба и в същото време не мога да не бъда щастлив, когато мой материал ще бъде използван за направата на нещо полезно, а още повече, когато то касае диджей, продуцент, звезда, българин и изобщо човек прославящ Родината по широкия свят, както и занимаващ се с любимия ми електронен саунд! Благодарен съм на Стефания, която се свърза с мен и успях да дам скромния си принос за направата на нещо такова. Много се вълнувам относно следващото събитие с DJ Stan Kolev, което наближава в края на месеца или по-точно на 27ми февруари в K Street Lounge, когато ще имам възможността да се запозная и с двамата. Аз всъщност на последното парти успях да си направя снимка със Стан, но всичко беше бая набързо и се надявам този път да успея да направя повече такива, както и клипове. Много се изненадах и от факта, че присъствам на финалните надписи на промо видео-то, като личност от thanks листата. Чак ми стана едно... приятно, почувствах се полезен и съпричастен,а видеото е наистина великолпно! Ето го и тук, на него присъстват и други мои приятели от въпросната вечер, таква са Марио и Таня, която имаше дори възможността да се качи на сцената при Стан и Стефания, да си разменят по някой коментар и дори да потанцува :)




Животът ми е ПОП–ФОЛК!!!

Не, че съм чалгар,
не, че съм сменил наклонностите,
нито ориентацията като такава,
дори едва разпонзавам "звездите" от бранша
и техните чупки в ханша,
но ПОП-ФОЛК е тази думичка,
която описва най-добре живота ми
в един кратък и съкровен момент на ...
НЕЩАСТИЕ!

Случвало ли ти се e ей така напук, да ти се струпат няколко и то не малко беди в живота, да се питаш какво става, къде сбърка, а съдбата да ти се усмихва злосторно и да те оставя да се самоназидаваш и огорчаваш? Случвало ли ти се е да си напълно безпомощен и да не виждаш смисъл да останеш, да продължиш и всичко наоколо да звучи като поп-фолк? Не само поп-фолк, ами такъв злорад, яко пияндурски и наточен, цигански ако щеш, вулгарен и брутелан Фоп–Полк...? Не няма грешка, даже и поп-фолк ти се струва приятна дума за да опишеш момента, за това си присъздаваш свои изразни епитети и словосъчетания, които само ти си знаеш, но дори и те не описват колко нагоре с главата е всичко...
Е ако отговора на въпросите ми е "да" или дори плахо "може би..." то тогава предполагам лекичко се докосваш до това, което преживявам в момента.
За по-малко от седмица ми се случиха такива щуротии, че направо се шашнах от начина, по който вървят нещата... На кратко, като изключим това, че днес за пръв път през целия ми живот минах през 5 светофара на зелено, които нормално всеки ден ме спират с яркото си червено поне по веднъж всеки един поотделно, то останалото си е поп-фолк.
Основно поп-фолкските неща бяха тези, че като за малко не си пукнах, бях в болница (разбирай космически кораб с много джаджи вътре и страшни апаратури, кабеляци, собствена стая, която не делиш с никой, лични лекар, сестра, асистент сестра, още една сестра, човек грижещ се за теб през цялото време с натискането на едно бутонче, рентгенолог, санитар, който те развозва по коридорите с количката, разбираш ли да не си хабиш енергията, TV със сателитни канали, болнично облекло, дори и чорапки, и какво ли още не...но човек да не ходи там!), която не знам все още на каква сума ще изчисли престоя ми там, но нека добавим и това, че загубих работата си, спрях диетата си, спрях тренировките си, качих или свалих още някое кило (още не съм се мерил), смених изцяло режима си на работа, на спане, почивно време... смених дори храната си, спрях витамините, които така или иначе се съмнявам, че имаха някаква полза, загубих ценно време, да не говорим за нервите и притисненията си, които отдадох на нездравословното си състояние и разбира се безсънните ми нощи.... загубих човека, моя талисман, който ми даваше сили и в който виждах смисъл да продължа, загубих вяра и надежда и всичко.... и не спрях да се питам защо?, защо точно на мен??? Поп-фолк братче - идва, напива те, завърта те и така и си оставаш с напразните илюзии, а на сутринта...олеле майко, на сутринта не ти се живее...
Поп-фолка ми даде обаче едно! Даде ми тема за размисъл и преди и след болницата... пък и сега! Като днес се разговорихме със Симонка и тя ми вика: "дай да се засилим и да се хвърлим от някъде...а?" и тогава напълно ми просветна... май не само аз съм в този ПОП-ФОЛК? Май всеки има такива моменти на отчаяние и невървеж, на падение и умопомрачение! Не съм единствения чалгар!
И в тоя ред на мисли изведнъж почувствах страхотно облекчение, видях светлина в тункела, както се казва... развеселих се, сипах си в голямата чаша и усмивката грейна на лицето ми. Сега съм адски щастлив от моя си ПОП-ФОЛК :) Нали аз си го изпълнявам, че кой друг...
Сори, Симонче, знам че и ти не беше сериозна, нали после ми оточни, че заради мъж-никога, а btw ти днес определено ми вдигна настроението и се смях от сърце :), но наистина не ми е време да се мяткам от някъде ... даже подозирам, че никога няма да дойде този момент, няма да ми се прииска дори... нали все пак и фолк-а ще залезе или пък аз ще стана върл фен... един ден :) Преди всичко искам да съм жив, искам да съм повече такъв от всякога, да изживея моя ПОП-ФОЛК пълноценно и дори само това искам! Колко странно разбираш, че може да е и по-лошо, но чак когато ножа опре до кокала :) За това и се накарах, и гордо заявих:

[3:42:12 PM] ★ Боби ★: абе да оставим тая тема на страна
[3:42:17 PM] ★ Боби ★: аз др исках да ти кажа
[3:42:23 PM] ★ Боби ★: че така се бях уплашил
[3:42:29 PM] ★ Боби ★: че мога да си пукна ей тук, като нищо
[3:42:34 PM] ★ Боби ★: без даже някой да знае
[3:42:37 PM] ★ Боби ★: от приятелите ми
[3:42:40 PM] ★ Боби ★: роднините ми
[3:42:45 PM] ★ Боби ★: направо така се бях сдухал
[3:42:50 PM] ★ Боби ★: и тогава се замислих
[3:42:53 PM] ★ Боби ★: над живота
[3:42:57 PM] ★ Боби ★: над нещата от него
[3:43:15 PM] ★ Боби ★: че подобни проблеми са толкова незначителни, пред тези в който може да няма утре...
[3:43:24 PM] ★ Боби ★: да не видиш повече нищо, слънцето например
[3:43:33 PM] ★ Боби ★: да не вдишаш пак от сутрешния свеж въздух
[3:43:39 PM] ★ Боби ★: да не стъпиш на морския бряг
[3:43:45 PM] ★ Боби ★: да не се усмихнеш никога повече
[3:43:52 PM] ★ Боби ★: да не си сред близки и приятели
[3:44:20 PM] ★ Боби ★: да не си можеш да изпиеш едно питие, кафе, да си сред много хора, да си сред тълпа от крещящи такива, да си щастлив, да се забавляваш, да си пееш, да танцуваш, да летиш....да си влюбен, да си тъжен дори
[3:44:30 PM] ★ Боби ★: да те няма, да изчезнеш просто....
[3:44:37 PM] ★ Боби ★: а още да не си опитал нищо от живота или поне не това, което би ти се искало...
[3:44:42 PM] ★ Боби ★: И... тогава осъзнах
[3:44:54 PM] ★ Боби ★: че толкова по-зле от това НЕ може да бъде
[3:44:59 PM] ★ Боби ★: и че няма смисъл просто
[3:45:15 PM] ★ Боби ★: да се тормозим толкова и да сме толкова умопомрачени
[3:45:17 PM] ★ Боби ★: тъжни
[3:45:19 PM] ★ Боби ★: да страдаме
[3:45:28 PM] ★ Боби ★: и да приемаме толкова присърце нещата...
[3:45:41 PM] ★ Боби ★: та за това исках да ти кажа, че не ми е до мятане от някъде
[3:45:43 PM] ★ Боби ★: даже обратното
[3:45:46 PM] ★ Боби ★: искам да остана жив
[3:45:53 PM] ★ Боби ★: каквито и проблеми да имаме
[3:46:05 PM] ★ Боби ★: са нищо в сравнение с това да нямаме никакви, но и нас да ни няма!
[3:46:07 PM] ★ Боби ★: ...
[3:46:10 PM] ★ Боби ★: и така
[3:46:15 PM] ★ Боби ★: за това сам така щастлив
[3:46:20 PM] ★ Боби ★: и ентусиазиран
[3:46:31 PM] ★ Боби ★: не ми пука дали сам съкратен, уволнен или сам напуснал
[3:46:39 PM] ★ Боби ★: дали ще съм в САЩ, БГ, Европа или където и да било
[3:46:45 PM] ★ Боби ★: дали ще правя много пари и прочие
[3:46:51 PM] ★ Боби ★: важното е да съм жив и здрав
[3:46:59 PM] ★ Боби ★: всичко останало са бели кахъри
[3:47:20 PM] ★ Боби ★: а аз знам, че съдбата си знае своето и ще ми даде всичко, от което имам нужда рано или късно
[3:47:33 PM] ★ Боби ★: и с това ще разбера защо сам жив и защо си залсуява да съм
[3:47:34 PM] ★ Боби ★: :D
[3:47:37 PM] ★ Боби ★: точка.


Дори, ще смея да се поздравя с поп-фолк... на Ъпсурт, а на мен за пръв път не ми пука, усмивката е 24 карата, да става каквото ще, искам да изживея този мой прекрасен ПОП–ФОЛК! Ти се замисли за твоя ;)



На скъпия ми приятел Здравко, който също в момента е в болница му пожелавам скорошно оздравяване, да се стегне мъжката и да излиза бързо, че токувиж съм се прибрал, преди той да е разбрал ;) Поздрави, Здрав с теб съм!

Update: Св.Валентин и Трифон Зарезан с Benny Benassi



Както се очакваше парти-то беше simply amazing! Толкова фенове, толкова музика, светлини, настроение и усмихнати хора на едно място... отдавна не бях на нещо подобно. Mr. Benassi наистина успя да подлуди тълпата, а времето отлетя като един миг и в края на вечерта никой не искаше да си тръгва. Завъртяха се знайни и незнайни парчета, сред които дори бяха и нашумелите напоследък комерсиални MTV хитове. Не мога да не отбележа, че безкрайно много бях изненадан, когато за последен трак Benny избра да завърти така любимото ми Human на The Killers, което дори бях споменал в предния си пост за Armin Van Buuren.
Изобщо всичко беше повече от перфектно и определено тройния празник си заслужаваше от самото начало, когато се роди идеята за излизане.
Ето тук може да се долови част от атмосферата и настроението, което беше обладало всички, под мощния бас и електронен саунд:



Benassi пусна и Song 2 на Blur


както и Let It Rock на Kevin Rudolf и Lil Wayne


и споменатото вече, така любимо Human


А ето и малко фотоси:




Честит Св.Валентин и Трифон Зарезан с Benny Benassi tonight ;)

Не мода да скрия вълнението си от това, че само след борени часове ще се мятам лудо под звуците на един от идолите, класиците и същевременно новаторите в електронния саунд - италианеца Benny Benassi
Не знам дали основно ентусиазмът ми е породен от възможността ми да посетя за втори път меко казано създателя на "кривия звук" или по-скоро да чуя стилът Benassi, защото той наистина твори благодарение на пречупване на звука по какъвто си поиска радващ ухото начин... или повече се вълнувам, защото ще изляза най-после в събота вечер някъде. Точно тази събота е и Св.Валентин, за други любители на чашката просто Трифон Зарезан, а за някой и двете, но определено смятам да си наваксам изпуснатото в последния месец заобиколен с купища проблеми и нежелание за правене на каквото и да било, да не говорим за парти и криви звуци :) Време е! Зареден съм с всичката положителна енергия, която може да се събере в мен, отпочинал и готов за ДЕНССССС!
Ще се опитам да го дам скромно, дори няма да взема любимите си слънчеви очила, ще се отдам на музиката, тълпата, хората... ще усетя всяка носеща се във въздуха частица щастие, валентинка, тръпка и до колко е възможно ще съм скромен в желанията и копнежите си... просто ще съм един от тълпата ритмично тресеще се млади и красиви хора и няма да има нещо, което да помрачи прекрасното ми съботно настроение. Отивам да загрея с истудено 4 годишно винце Мерлот, да си кажа наздраве с двама-трима приатели отбили се вкъщи преди парти-то и отлитаааам....

Скоро и снимки и видео! А сега поздрав на всички влюбени душици и сърцати хорица,както и ЧРД на Васко, с една приятна новооткрита за мен любима песен:

Armin и The Killers

Странно е, но факт - Human е толкова добра, както в оригинал, изпълнена от The Killers, така и ремиксирана от най-популярния транс DJ Armin Van Buuren, на който имах възможността да бъда на гости миналата година. Страхотна песен, надъхва ме здраво с това звучене, а The Killers си ги заплюх още преди 2 години, когато чух за пръв път страхотната Somebody Told Me, а след това си купих шапка с тяхното лого, което ми напомня, че сега е времето да се пусна и с нея наоколо...отново.. А кога минаха две години, че дори не помня да съм я носил тази шапка след това :) Ето една моя (не)принудена и така любима снимка от тип "no photos, please" , където умело влизам в ролята на famous person от Hollywood (шегувка, разбита се) поселдвана от супер мега яката песен Human, ремиксирана от ГОЛЕМИЯ Armin!



I hate this part... всъщност не :)



Толкова мои познати да не я харесват тази песен, толкова да им е анти, че дори да се заричат, че това е най-лошото представяне на puss-ките :) Странно защо на мен обаче тази песен продължава да ме радва. Добре, кофти е е тескта, но ми е много ритмична, сещам се за денс музиката от едно време :) Не обръщам кой знае какво сначение на текста, всъщност обръщам де, но не влагам кой знае какъв смисъл, гледам да не си придавам мисли и терзания, случки и събития късаещи моята персона и заобикалящите ме такива и просто... просто не спирам да си я тананикам... Чук над 10-15 различни версий, различен ритъм и звучене, но продължавам да си я въртя и още не ми е омръзнала, странно! Ако и теб ти харесва и не обичаш да си присвояваш събития, само по текста на някоя песен, то чувствай сред поздравените. Ако пък си от хейтърите, I hate this part right here ;)

за тези!



Странно защо тази простичка реклама на Кока Кола ми въздейства така поразяващо... и то не само на второто ми Аз, на обърканата ми душевност или на разбитото ми сърце, ами дори на някой от сетивата и разума ми :) Предполагам това е и смисъла, да ти въздейства... все пак дозина рекламни експерти са се потрудили над нея, но наистина е факт резултата, който не може да бъде подминат. В нея намирам толкова смисъл, колкото не бих намерил в дебела книга на известен автор, да ме извиняват уважаемите от мен такива, просто тук се съчетават няколко похвата, а не само един.. два и просто не бих искал да правя каквото и да било сравнение. Факт е, че рекламата е силна и наистина въздейста. А колко до това дали ще си купя бутилка Кока Кола - ами да допи ми се, но не заради рекламата май, а заради доброто старо време, ей така да си припомня вкусът и, но може да е и само временно желание, породено от стари и забравени чувства, чувства за хора, за приятни моменти, за устни, за докосващи се тела и преплитащи се ръце... а Количка не съм пил от одавна... май стана година-две...
За тези... за теб!

Be Free

слънчевите очила в ноща...

Пак е неделя...неделя по никое време... чак понеделник!
А днес съм изключително усмихнат, защо ли??? Предполагам е от времето... на 15 градуса отдавна не се бях радвал така, ти остави това ами имах време и да изляза, да се повозя, да срещна хора...интересни хора при това, усмихнати хора, деца, скейтъри, влюбени двойки, похапващи сладолед и радващи се на слънцето, китайци:) ... и дори успях да поснимам. Доволен съм от себе си, от снимките които направих, както и от новата си придобивка - Nikon D90. Ето тук можеш да видиш мъничка част от фотките ми. Сега е и подходящото време да промоционирам новия си блог, свързан с другото ми хоби - фотографията. Адреса е www.inphotoes.blogspot.com, хвърляй от време на време по един поглед и там или просто цъкни в подменюто "линкове към мен" на "My PHOTO Blog" .
И понеже по път за центъра си забравих панела на си-ди плеъра вкъщи и ми липсваха така обичаните от мен тупалки, та като се прибрах реших днес да съм на електро-хаус вълна, пък и нали съм в настроение :) Пуснах си ди.фм, където преди малко чух това:

с което искам да те поздравя и да те накарам да се усмихнеш със следващото парче.
Сложи си слънчевите очила, макар и да е тъмно в ноща, само така можеш да усетиш музиката, а за добрата ти ориентация ще ти помогна и аз, като те хвана за ръка и те поведа... с това:


Искам също да ти благодаря за петъчния поздрав с малко позабравеното парче от Splittr - All Alone, като този път си го пускам в електо версията му (нали съм на тази вълна), поздрав и за теб:




А тук можеш да уловиш атмосферата, в която протече снимачния ми ден за разходки :)(happy)

Честит Рожден Ден, Трайчо!

Признавам си с малко закъснение те поздравявам, но ще се оправдая с часовата разлика и с това,че отново спах до обяд,дори до малко след това ;)
Ако четеш това, макар и с малко закъснение искам да ти пожелая да се разбиеш довечера, точно и само както ти го правиш! В това си великан и всички са те признали! Забавлявай се и заради мен, приятелю! Желая ти още много подобни поводи за партита и веселие! Бъди жив и здрав! Избрах нещо специално за теб, за мен дори, за всички, които малко или много заслужават нещо истинско в този живот! Избрах Queen не само заради клипа,а и песента,а и още нещо... знам, че ще го оцениш! Поздрав!